Wij ondersteunen en ontzorgen u

Bij onze dienstverlening staat uw belang voorop. Daarom zullen wij het niet nalaten om ons pro-actief en slagvaardig op te stellen.

Dit kunnen wij voor u betekenen

Accountancy

Wij zijn u graag van dienst bij het verzorgen van uw jaarlijkse administratieve verplichtingen. Hiertoe stellen wij de jaarrekening samen en verzorgen wij voor u de aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting.

Administratieve dienstverlening

Het verwerken van uw financiële administratie kunt u aan ons uitbesteden. Voor de verwerking van uw financiële administratie maken wij gebruik van de online software van Exact.

Fiscaliteit en advisering

Door onze kennis van de fiscale wetgeving, adviseren wij u graag om belasting te besparen en/of uit te stellen, zodat u meer geld overhoudt om te ondernemen.

Accountancy

Wij zijn u graag van dienst bij het verzorgen van uw jaarlijkse administratieve verplichtingen. Hiertoe stellen wij voor u de, al dan niet wettelijk verplichte, jaarrekening samen en verzorgen wij de fiscale aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting. Onze ervaring en kennis zorgen ervoor dat de jaarrekening niet alleen aan de wet- en regelgeving voldoet, maar ook voldoende inzicht geeft voor u en uw eventuele financiers en andere belanghebbenden. Met behulp van de jaarrekening bespreken wij met u de gang van zaken binnen uw onderneming en zijn wij uw sparringpartner bij de keuzes die u als ondernemer maakt. De jaarrekening vormt ook een prima uitgangspunt om bijvoorbeeld met behulp van begrotingen en prognoses vooruit te kijken naar de komende jaren.

Administratie

Het verwerken van uw financiële administratie kunt u aan ons uitbesteden, maar u kunt er uiteraard ook voor kiezen om deze zelf te verwerken. Voor de verwerking van uw financiële administratie maken wij gebruik van Exact-online, in combinatie met scansoftware. Via een mail of app komen al uw facturen in de boekhouding terecht, zodat uw financiële administratie geheel digitaal is. Deze verwerking geeft u, indien gewenst, de mogelijkheid om via het internet op uw eigen computer/laptop op elk moment inzicht te krijgen in uw administratie en dus de financiële staat van uw onderneming.

In het verlengde van het verwerken van de financiële administratie verzorgen wij periodiek de aangifte omzetbelasting en verzenden wij deze aangifte naar de Belastingdienst.

Voorts begeleiden, ondersteunen en adviseren wij ondernemers die de financiële administratie zelf verwerken. Door tussentijdse beoordeling van de financiële administratie zorgen wij dat de interne cijfers betrouwbaar zijn, zodat u bij het nemen van belangrijke beslissingen over de juiste informatie beschikt.

Het verwerken van de salarisadministraties van onze cliënten besteden wij uit aan Erions Administratie- en Belastingadviseurs in Rijswijk, waarmee wij al jarenlang een nauwe band onderhouden en een prettige samenwerking hebben. Omdat ook zij werken met Exact-online, zijn de verwerkte salarissen direct zichtbaar in de boekhouding. Naast de salarisadministratie bieden zij ook steun op het gebied van HR.


Altijd inzicht en overzicht op basis van actuele informatie.

Fiscaliteit

Door onze kennis van de fiscale wetgeving adviseren wij u graag bij het besparen van belasting en/of het uitstellen van belastingheffing, zodat u meer geld overhoudt om te ondernemen.

Naast het verzorgen van de belastingaangiften voor de inkomsten-, vennootschaps-, dividend-, erf-, en schenkbelasting kunt u bij fiscaliteit ondermeer denken aan financiële- en inkomensplanning, pensioen- en oudedagsvoorzieningen, huwelijkse voorwaarden en testament, erf- en schenkingsrecht en estate planning.

Wij zijn de specialist die uw situatie bij uitstek kent en die u daarom optimaal kan adviseren en in uiteenlopende fiscale zaken bij kan staan en zullen daarbij altijd uw zakelijke en privé positie goed op elkaar afstemmen.


Professioneel advies op maat voor iedere vraag!

Advisering

Bij advisering kunt u ondermeer denken aan het opstellen van tussentijdse rapportages, prognoses en begrotingen, het bijstaan bij financieringsaanvragen en het opstellen en/of beoordelen van diverse overeenkomsten.

Ook de advisering bij de keuze van de juiste rechtsvorm, herstructurering, bedrijfswaardering en bedrijfsopvolging behoort tot ons dienstenpakket.

In voorkomende situaties kunnen wij u doorverwijzen naar, of bijstaan in uw contacten met, partijen als subsidieadviseurs, banken, notarissen, juristen, advocaten, verzekeraars en gespecialiseerde fiscalisten (bijvoorbeeld voor internationale activiteiten). Door onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels een betrouwbaar netwerk van specialisten en adviseurs opgebouwd waarmee wij graag samenwerken, uiteraard met als enige doel om samen met u voor uw onderneming de juiste keuzes te maken.

Houd meer tijd over voor ondernemen

Wij staan u hierbij graag bij als adviseur en sparringpartner.